Labyrint: Smrteľná liečba (USA 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Labyrint-Smrtelna-liecbaMaze Runner: The Death Cure
Akčný sci-fi triler, 142 minút
Scenár: T. S. Nowlin podľa románu Jamesa Dashnera. Réžia: Wes Ball. Kamera: Gyula Pados. Strih: Dan Zimmerman. Hudba: John Paesano. Hrajú: Dylan O´Brien, Dexter Darden, Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Ki-hong Lee, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario, Katherine McNamara, Patricia Clarkson, Jacob Lofland, Barry Pepper, Paul Lazenby, Jake Curran a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. januára 2018
Thomas (Dylan O´Brien) so skupinou priateľov Placerov unikol nástrahám Labyrintu. Spoločne prešli skúšku ohňom pri vražednej ceste cez Spálenisko. Veľakrát si mysleli, že už je koniec, že už nemôže byť horšie. Napriek tomu majú tie najťažšie chvíle a najbolestivejšie rozhodnutia ešte len pred sebou. V epickom finále trilógie Labyrint ich čaká posledná a najnebezpečnejšia misiu. Musia sa pobiť o nádej vo svete, ktorý sa rúca pod ťarchou zákernej choroby. Z jednej strany musia bojovať o prežitie medzi nakazenými a nepríčetnými „raplami“ a zo strany druhej s nevyspytateľnou organizáciou Z.L.S.N. Musia preto preniknúť do legendárneho Posledného mesta, labyrintu riadeného touto organizáciou. Ten, kto misiu prežije, získa odpovede na všetky otázky, ktoré si Placerovia položili od chvíle, keď po prvýkrát dorazili do labyrintu.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.