Equalizer 2 (USA 2018)

Equalizer-2The Equalizer 2
Akčný triler, 121 minút
Scenár: Richard Wenk. Réžia: Antoine Fuqua. Kamera: Oliver Wood. Strih: Conrad Buff IV. Hudba: Harry Gregson-Williams. Hrajú: Denzel Washington, Pedro Pascal, Melissa Leo, Ashton Sanders, Orson Bean, Sakina Jaffrey, Jonathan Scarfe, Lexie Roth, Andrei Arlovski, Patty O´Neil, Bill Pullman, Manny Famolare, Rhys Olivia Cote a ďalší.
Slovenská premiéra: 16. augusta 2018
Bývalý člen elitnej špeciálnej jednotky Robert McCall (Denzel Washington) predstiera vlastnú smrť, aby mohol dožiť v pokoji bostonského predmestia. Vďaka vlastnému zmyslu pre spravodlivosť sa však nechal zatiahnuť do ďalšieho súboja. Vieme, čoho všetkého je Robert schopný, aby priniesol spravodlivosť tým, ktorí už stratili všetku nádej. Ako ďaleko však zájde, keď sú v ohrození jeho najbližší? Denzel Washington si po prvý raz vo svojej kariére zahral v pokračovaní, podobne je na tom aj režisér Antoine Fuqua – pre neho je to tiež prvý sequel.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.