Ga'Hoole: Legenda o strážcoch

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

legenda_o_sovich_strazcich_BD_predekZack Snyder, tvorca drsných snímok Úsvit mŕtvych, 300 či Strážcovia vlani prekvapil filmom podľa detskej fantasy literatúry Ga'Hoole: Legenda o strážcoch, odohrávajúcim sa v ríši sov. Digitálne animovanú snímku uvádzali naše kiná s 2D aj 3D obrazom. Na Blu-ray sa k nám dostáva verzia 2D práve v čase, keď kiná okupovala ďalšia drsná Snyderova novinka Sucker Punch.

Už aj vzhľadom na digitálnu výrobu, je prepis filmu na disku taký dokonalý, ako to formát BD umožňuje. Budete prekvapení, ako sa animátori vyhrali aj s detailmi, ktoré si divák v bežnom kine nemá nádej ani všimnúť. Obraz nechce presviedčať realizmom, nechce vyzerať skutočnejšie ako skutočnosť, ale skôr ako dokonalá oživená knižná ilustrácia. Ani zvuk DTS-HD Master Audio 5.1 sa nedá zahanbiť a rozozvučí aj ruchové reproduktory na maximum, aby vás doslova vtiahol do centra diania.

legenda_o_sovich_strazcich_BD_3DBonusov je dosť, sú vtipné, hravé a nápadité, celý film si možno prehrať so sovím sprievodcom Sorenom a miesto sa našlo i na hry. Špeciálnym darčekom, možno skôr pre rodičov a pamätníkov, je nová, digitálne animovaná groteska zo série Looney Tunes, konkrétne s Wile E. Coyotom a Road Runnerom.

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.