Zlato (Austrália, 2022)

GoldGold
Thriller, 97 minút
Réžia: Anthony Hayes. Scenár: Anthony Hayes. Kamera: Ross Giardina. Strih: Sean Lahiff. Hudba: Antony Partos. Hrajú: Zac Efron, Anthony Hayes, Susie Porter
Slovenská premiéra: 27. januára 2022
Dvaja cudzinci putujú austrálskou púšťou. Virgil (Zac Efron) ide za prácou, ktorá mu údajne zmení život, a má ho tam priviezť nie práve sympatický vodič Keith (Anthony Hayes). Počas cesty sa im prehreje motor auta, a tak musia zastaviť uprostred vyprahnutej divočiny. Keď Keith automobil opravuje, zaujme Virgila zlatý odlesk pri jeho nohách. Začnú kopať a objavia ten najväčší balvan zlata, aký kedy kto našiel. Prvotné nadšenie sa premení na bezmocnosť, keď zistia, že vytiahnuť zo zeme takú veľkú hrudu zlata je nad ich sily. Uprostred rozľahlej, jedinečnej a neľútostnej austrálskej púšťa sa odohráva drsný thriller o chamtivosti, ktorá dokáže zatemniť ľudskú myseľ. Ako ďaleko dokážu ľudia zájsť pri ceste za nesmiernym bohatstvom?
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.