Prekvapenia na cenách Critics Choise Awards

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

LadaGaga resizeKoncom starého a začiatkom nového roka sa vždy roztrhne vrece s rôznymi súťažiami a nomináciami. Už sa odovzdali Európske filmové ceny, Zlaté glóbusy, Ceny LUX, na výsledky sa čaká pri cenách BAFTA a najviac na Oscara. No nie je to všetko. Prekvapením bolo odovzdávanie cien filmovej akadémie Critics Choise Awards asociácie filmových kritikov Broadcast Film Critics Association (BFCA) a asociácie televíznych novinárov Broadcast Television Journalists Association (BTJA), ktoré ocenené herečky poriadne rozplakalo. Víťazom sa stal film Roma Alfonza Cuaróna (štyri ceny).

GlennClose resizeChceli byť spravodliví, a tak urobili to čo sa doteraz zdalo nemožným. Udelili spravodlivo trofeje až dvom dámam v tej istej kategórii. Teda Cenu za najlepšiu herečku získala Lady Gaga za úlohu vo filme Zrodila sa hviezda, ale aj Glenn Close za snímku The Wife. No a urobili to ešte raz v kategórii Najlepšia herečka v limitovanom seriáli. Ceny si prevzali Amy Adams a Patricia Arquette. Je to nóvum a možno aj spravodlivejšie.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.