Hunter Killer: Neviditeľný zabijak (USA 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Hunter-KillerHunter Killer
Akčný triler, 121 minút
Scenár: Jamies Moss (podľa predlohy Dona Keitha). Réžia: Donovan Marsh. Kamera: Tom Marais. Strih: Michael J. Duthie. Hudba: Trevor Morris. Hrajú: Gerard Butler, Gary Oldman, Michael Nyquist, Common, Ryan McPartlin, Michael Trucco, Alexander Diachenko, Caroline Goodall, Tane Holtz, Shane Taylor, Jurij Kolokolnikov, Adam James, Corey Johnson, Gabriel Chavarria, Theo Barklem-Biggs a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. novembra 2018
Chladné vody Severného ľadového oceána sú miestom, kde sa studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí sa tam konajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktorého následkom by bola rovnako strašná odveta. Teraz je koniec hry – ruská ponorka pošle bez varovania svojho soka na dno. Nad hladinou potom zmizne ruský prezident Zakarin (Alexander Diachenko) a velenie nad armádou a jadrovým arzenálom preberie nebezpečný generál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť. Vojna už nie je hrozbou, ale skutočnosťou. Kým na súši uprostred nepriateľského územia má americké komando nájsť a zachrániť ruského prezident, pod hladinou sa plaví do akcie špeciálna ponorka Hunter Killer, ktorej velí kapitán Joe Glass (Gerard Butler). Musí využiť svoje dlhoročné skúsenosti z podmorských hier na mačku ma myš, aby prenikol az do tyla nepriateľských plavidiel. A v prípade nutnosti má aj zaútočiť. Pri svojej misii v hlbinách nájde neičakávaných protivníkov i spojencov... Pre zaujímavosť dodávame, že v Rusku odložili (na neurčito) premietanie snímky iba deň pred premiérou, hoci oficiálne to bolo pre nízku kvalitu kópií, skutočnú príčinu si poľahky domyslíme...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.