Vo veľkom štýle (USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
vovelkomstyleGoing in Style
96 minút.
Scenár: Theodore Melfi, Edward Cannon. Réžia: Zach Braff. Kamera: Rodney Charters. Strih: Myron I. Kerstein. Hudba: Rob Simonsen. Účinkujú: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Ann-Margret,  Peter Serafinowicz, Christopher Lloyd, Matt Dillon, John Ortiz, Kenan Thompson, Siobhan Fallon Hogan, Maria Dizzia, Katlyn Carlson, Josh Pais a ďalší.
Slovenská premiéra 6. apríla 2017
Alan Arkin, Morgan Freeman a Michael Caine stvárnili hlavné úlohy v kriminálnej komédii „podľa skutočných udalostí“ o trojici starcov, ktorí sa rozhodli vylúpiť banku,pretože po krachu ich zamestnávateľa zhltla aj celý firemný dôchodkový fond. V skutočnosti však ide najmä o modernizáciu úspešnej klasickej komédie Martina Bresta Going in Style s Lee Strasbergom z roku 1979. Režírujúci herec Zach Braff spolupracoval so scenáre píšucim hercom Theodorom Melfim. Projekt remaku je nápad producenta pôvodného filmu Tonyho Billa, ktorý pri prerábke pôsobil ako výkonný producent. Nový film sa rodil dlhých päť rokov, počas ktorých sa medzi zamýšľanými hercami objavilo aj meno Dustina Hoffmana a režírovať mal ostrieľaný televízny tvorca Don Scardino. Napokon je všetko inak. Uvidíme, či aj lepšie.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.