Ma ma (Španielsko 2015)

ma ma 2111 minút.
Scenár a réžia: Julio Medem. Kamera: Kiko de la Rica. Strih: Iván Aledo, Julio Medem, Yago Muñiz. Hudba: Eduardo Cruz, Alberto Iglesias. Účinkujú: Penélope Cruz, Luis Tosar, Silvia Abascal, Àlex Brendemühl,a Elena Carranza, Nicolás De Vicente, Asier Etxeandia, Anna Jiménez, Javier Martos, Anabel Maurín, Miguel Mota, Teo Planell, Mónica Sagrera a ďalší.
Slovenská premiéra 22. októbra 2015
Vyštudovaný chirurg, ktorý uprednostnil film pred medicínou – španielsky režisér Julio Medem – je známy ako autor cenených snímok Kravy, Zem, Milenci zo severného pólu, Sex a Lucia. V jeho novej dráme žiari Penélope Cruz ako Magda, žena na dne. Opustil ju manžel, vyhodili ju zo zamestnania, diagnostikovali jej rakovinu prsníka v treťom štádiu. A práve vo chvíľach, keď sa jej rúca celý svet, stretne spriaznenú, podobne skúšanú dušu, skauta futbalových talentov Artura (Luis Tosar). Ich stretnutie je síce náhodné, ale mení sa na čosi hlbšie a vážnejšie. Snímka mala svetovú premiéru len nedávno na medzinárodnom filmovom festivale v Toronte.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.