Uletená Parížanka (Francúzsko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
connasse-princesse-des-coeurs-dossier-de-presse-francaisConnasse, Princesse des cœurs / The Parisian Bitch
82 minút.
Scenár a réžia: Eloïse Lang, Noémie Saglio. Kamera: Thomas Brémond. Strih: Sandro Lavezzi. Hudba: Fred Avril. Účinkujú: Camille Cottin, Antony Hickling, Stéphane Bern, Kad Merad, Marie-Christine Adam a ďalší.
Slovenská premiéra 10. septembra 2015
Komédia Uletená Parížanka, ktorá má vo francúzskom originále nevinný názov Connasse, Princesse des cœurs, sa dočkala nelichotivého medzinárodného anglického titulu The Parisian Bitch a v Česku ju dokonca nemilosrdne premenovali na Pařížská blbka. To nevzbudzuje veľké nádeje. Na základe úspechu svojho komediálneho seriálu Conasse pre televíziu Canal+ nakrútila dvojica autoriek Noémie Saglio a Eloïse Lang s populárnou komičkou Camill Cottin filmovú komédiu o hlúpej tridsiatničke Camille alias Connasse z Paríža, ktorá sa po strate zamestnania rozhodne skoncovať s doterajším obyčajným životom. Zaumieni si stať sa šľachtičnou: vydať sa za britského princa Harryho. A pretože verí, že nič nie je nemožné, hneď aj odcestuje do Londýna za svojím vyvoleným a na ceste k nemu neuznáva žiadne prekážky. Bohužiaľ, seriál u nás nepoznáme, takže fenomén jeho úspechu do slovenských kín divákov nepriláka.
Foto: Continental film

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.