100 vecí (SRN 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

100-veci100 Dinge
Komédia, 111 minút
Scenár a réžia: Florian David Fitz. Kamera: Bernhard Jasper. Strih: Denis Bachter, Ana de Mier y Ortuňo. Hudba: Josef Bach, Arne Schumann. Hrajú: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Hannelore Elsner, Miriam Stein, Wolgang Stumph, Katharina Thalbach, Johannes Allmayer, Sarah Vicoria Frick, Max Bretschneider, Artjom Gilz, Daniel Flieger, Milo Eisenblätter a ďalší.
Slovenská premiéra: 18. júla 2019
Paul Konaske (Florian David Fitz) a Toni Katz (Matthias Schweighöfer) sú najlepšími priateľmi od útleho detstva. Paulovi rodičia, Renate a Wolfgang (Hannelore Elsner, Wolfgang Stumph) sa o Toniho vždy starali, keď jeho rodičia cestovali po svete. V súčasnosti žijú Paul a Toni vo vedľajších veľkých podkrovných apartmánoch. Zároveň sú aj obchodnými partnermi v úspešnej malej technologickej spoločnosti s dvanástimi zamestnancami. Paul je kreatívny a technologický vizionár, Toni sa stará o obchod. Biznis im umožňuje pohodlný život, môžu si kúpiť, na čo si len zmyslia. Jedného dňa však Paul dospeje k poznaniu, že taký život vlastne nechcel viesť a v opitosti sa s Tonim staví, že vydrží existovať bez všetkých hmotných statkov 100 dní. Na tú istú podmienku pristúpi aj Toni a ich podriadení sa postarajú, že im nezostane nič okrem jedla a strechy nad hlavou. Každý deň dostanú jednu zo svojich vecí naspäť. Pravdaže, stávku môžu ukončiť kedykoľvek za cenu prehry. Počas tejto výzvy sa ich priateľstvo a partnerstvo podrobujú veľkým skúškam, najmä keď medzi nich vstúpi tajomná mladá Lucy (Miriam Stein). Uvedomia si, že človeka nerobia šťastným hmotné statky, ale bez čoho sa naozaj nedá žiť, je skutočné priateľstvo?
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.