Narušený (USA 2020)

NarusenyUnhinged
Akčný triler, 90 minút
Scenár: Carl Ellsworth. Réžia: Derrick Borte. Kamera: Brendan Galvin. Strih: Steve Mirkovich. Hudba: David Buckley. Hrajú: Russell Crowe, Jimmi Simpson, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Anne Leighton, Lucy Faust, Michael Papajohn, Austin P. McKenzie, Sylvia Grace Crim, Stephen Louis Grush, Devyn A. Tyler a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. septembra 2020
Rachel (Caren Pistorius) sa ponáhľa do práce a na semafore zatrúbi na auto, ktoré ju zdržuje. Netuší, že náhodou tým spustí reťazovú reakciu a stane sa objektom záujmu neznámeho muža Russel Crowe), ktorý sa rozhodne udeliť jej životnú lekciu. Zo svojho doterajšieho života má pocit bezmocnosti a má pocit, že ho všetci ignorujú. Začína sa tak smrteľne nebezpečná hra na mačku a myš, ktorá je dôkazom, že nikdy neviete, kto sedí v aute vedľa vás. Rachel a všetci, ktorých má rada, sa stanú terčom muža, ktorý si predsavzal, že na tomto svete po sebe zanechá ešte poslednú stopu... Držiteľ Oscara Russell Crowe hrá psychopata, akého určite stretol každý z nás – frustrovaného človeka, z ktorého sa za volantom na preplnených cestách stane nepríčetné monštrum.
Foto: Forum Film

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.