#somtu (Francúzsko/Belgicko 2019)

Som tu#somtu (Francúzsko/Belgicko 2019)
#JeSuisLà / #Iamhere
Komédia, 98 minút
Scenár: Thomas Bidegain, Éric Lartigau. Réžia: Éric Lartigau. Kamera: Laurent Tangy. Strih: Juliette Welfling. Hudba: Evgueni & Sacha Galperine. Hrajú: Alain Chabat, Doo-na Bae, Vincent Nemeth, Blanche Gardin, Ilian Bergala, Jules Sagot, Camille Rutheford, Delphine Gleize a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. mája 2020
Známy francúzsky šéfkuchár Stéphane (Alain Chabat) žije pokojným životom a má všetky dôvody, prečo sa by sa mohol cítiť spokojne. Napriek tomu jedinou osobou, ktorá ho udržuje nažive, je tajomná mladá Kórejčanka Soo (Doo-na Bae), s ktorou sa náhodou spojil na Instagrame. Bavia sa spolu na diaľku o umení aj sakurách, ktoré práve rozkvitajú, a zdá sa, že si výborne rozumejú napriek vzdialenosti, všetkým jazykovým aj kultúrnym bariéram. Jedného dňa sa Stéphane rozhodne Soo nečakane a bez ohlásenia navštíviť v jej rodnom Soule. Aj keď sa ukáže, že tento impulzívny nápad na neohlásené stretnutie nebol práve najlepší, Stéphane vďaka tomu spozná mnoho nových priateľov a jeho dobrodružstvo má nakoniec úplne iné rozuzlenie, než aké očakával. A na druhom konci sveta dokonca dokáže obnoviť pretrhnuté putá k svojim blízkym...
Foto: CinemArt SK

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.