47 Metrov (Veľká Británia-USA-Dominikánska republika 2017)

47 metrov347 Meters Down
89 minút.
Scenár: Johannes Roberts, Ernest Riera. Réžia: Johannes Roberts. Kamera: Mark Silk. Strih: Martin Brinkler. Hudba: Tom Hajdu a Andy Milburn. Účinkujú: Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura, Matthew Modine, Mayra Juarez, Axel Mansilla a ďalší.
Slovenská premiéra 6. júla 2017
Neuveriteľných tridsaťosem (38) producentov sa podieľalo na nakrútení thrilleru britského filmára Johannesa Robertsa, ktorý vznikol s nákladmi 5 miliónov dolárov v Dominikánskej republike. Lisu (Mandy Moore) opustil dlhoročný priateľ, pretože ho nudila. Zlomené srdiečko si šla kurírovať so sestrou Kate (Claire Holt) na mexické pláže. Aby si dokázali, že vôbec nie sú nudné, ale naopak akčné, nechajú sa nad pohárikom v bare presvedčiť Benjaminom (Santiago Segura) a Louisom (Yani Gellman) na potápanie v klietke medzi žralokmi. Nespoľahlivá klietka sa však aj s dievčatami odtrhne, klesne na dno, kyslík dochádza a žraloky majú apetít. A nuda ani rozchod s frajerom odrazu nie je problém...
Foto: Continental film

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.