V mladom veku zomrela herečka Charlbi Dean

Charlbi DeanMeno Charlbi Dean asi nebude známe všetkým filmovým fanúšikom, išlo však o sľubný juhoafrický talent, čo potvrdila aj svojim posledným filmom Trojuholník smútku. Ešte v pondelok 29. augusta 2022 však neočakávane podľahla náhlemu ochoreniu v newyorskej nemocnici, hoci presné detaily zatiaľ nie sú známe. V čase úmrtia však mala iba 32 rokov.

Charlbi Dean Kriek sa narodila v Kapskom Meste 5. februára 1990 a už v mladom veku sa vydala na dráhu modelingu. K herectvu sa dostala až v roku 2010, keď si svoj debut odbila v komédii Spud (2010) s Johnnom Cleesom. Ďalej si zahrala v snímke Rallye smrti: Peklo na zemi (2012), pokračovaní Spud s názvom Spud 2: The Madness Continues (2013) a výraznú rolu stvárnila i v komiksovom seriáli Black Lightning. Najväčší kariérny úspech si však pripísala až vďaka spomínanému Trojuholníku smútku (2022), ktorý zažiaril na nedávnom filmovom festivale v Cannes. Zaujímavosťou inak je, že v roku 2008 prežila vážnu autonehodu, ktorá ju takmer stála život. V čase úmrtia bol jej partnerom juhoafrický model Luke Volker, s ktorým bola aj zasnúbená.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.