Labyrint: Zhorenisko (USA 2015)

/Labyrint5Maze Runner: Scorch Trials
129 minút.
Scenár: T. S. Nowlin. Réžia: Wess Ball. Kamera: Gyula Pados. Strih: Dan Zimmerman. Hudba: John Paesano. Účinkujú: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Aidan Gillen, Katherine McNamara, Patricia Clarkson, Giancarlo Esposito, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Lili Taylor a ďalší.
Slovenská premiéra 17. septembra 2015
Adaptácia rovnomennej vedecko-fantastickej knihy Jamesa Dashnera pre mládež je druhým filmom, v ktorom sa mladí diváci môžu zabávať sledovaním utrpenia a zomierania. Vlani sa do kín dostal Labyrint: Útek, tiež v réžii Wessa Balla. Na vstupnom utŕžil desaťnásobok investovaných 34 miliónov dolárov, takže producenti dlho nerozmýšľali a momentálne sa na rok 2017 pripravuje tretia časť zamýšľanej série. Thomasovi (Dylan O'Brien) a jeho priateľom sa v prvej časti podarilo uniknúť z vražedného labyrintu. Nedostali sa však do bezpečia, ale len do ďalšieho levelu cynickej skúšky, na „Spálenisko, najviac vysušenú časť planéty plnú nepredstaviteľných prekážok“.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.