Vlk a lev (Francúzsko, 2021)

Vlk a levLe Loup et le lion
Dobrodružný / Rodinný, 99 minút
Réžia: Gilles de Maistre. Scenár: Prune de Maistre. Kamera: Serge Desrosiers. Hrajú: Graham Greene, Molly Kunz, Charlie Carrick, Mylène Dinh-Robic, Rhys Slack, Rebecca Croll a ďalší.
Slovenská premiéra: 14. októbra 2021
Dvadsaťročná Alma preruší štúdium hry na klavíri a odíde na nejaký čas na chatu po dedkovi, ktorá sa nachádza na ostrove uprostred majestátnej kanadskej divočiny. Krátko nato sa jej život obráti hore nohami. Po leteckej havárii objaví v lese malé levíča určené na výcvik v cirkuse a v rovnakom čase sa zároveň ujme aj mláďaťa vzácneho strieborného vlka, ktoré do chaty prinesie vlčica zvyknutá na prítomnosť a priazeň Alminho dedka. Rozhodne sa zvieratá ochrániť pred svetom ľudí a postarať sa o ne. Spolu tak vytvoria originálnu rodinu. Zvieratá majú ostrov len pre seba a v prírode si cvičia svoje divoké inštinkty. Alma ich učí počúvať hru na piane a hoci sa vlk a lev z rozkošných mláďat postupne vzhľadom a silou menia na obávané šelmy, puto medzi všetkými tromi je čoraz silnejšie. Ich idylické spolužitie však po čase naruší dotyk civilizácie.
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.