Terminátor 2: Deň zúčtovania 3D (USA 1991 - 2017)

Terminator 2 3DTerminator 2: Judgment Day
137 minút.
Scenár: James Cameron, William Wisher Jr. Réžia: James Cameron. Kamera: Adam Greenberg. Strih: Conrad Buff IV, Dody Dorn, Mark Goldblatt, Richard A. Harris. Hudba: Brad Fiedel. Účinkujú: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick, Earl Boen, Joe Morton, S. Epatha Merkerson, Castulo Guerra, Danny Cooksey, Jenette Goldstein, Xander Berkeley, Michael Edwards, William Wisher Jr. a ďalší.
Slovenská premiéra 31. augusta 2017
V roku 1984 do kín vtrhol Arnold Schwarzenegger ako Terminátor z filmu Jamesa Camerona. Umelá inteligencia Skynet z tejto sci-fi ságy sa vzbúrila proti ľuďom 29. augusta 1997. James Cameron 29. augusta 2016 oznámil, že pripravuje novú verziu svojho slávneho filmu Terminátor 2: Deň zúčtovania z roku 1991 so stereoskopickým obrazom. Premiéra sa uskutočnila na tohtoročnom berlínskom filmovom festivale a do distribúcie sa prerobený film dostal 25. augusta 2017. „Ak ste nikdy predtým nevideli druhého Terminátora, tak toto bude verzia, ktorú by ste mal vidieť ako prvú a zapamätať si ju,“ láka Cameron, ktorý svojho času do 3D prerobil aj svoj Titanic a ktorého Avatar je dosiaľ neprekonaným vrchoplom trojdimenzionálneho filmu. Mimochodom – Avatar a Titanic sú najziskovejšie filmy všetkých čias, na účte majú tržby vo výške päť miliárd dolárov. Terminátor 2 s 519,8 milióna je iba ich chudobný príbuzný.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.