Kurz manželskej túžby (Česko, 2021)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Kurz manzelske touhyKurz manželské touhy
Komédia / Dráma, 90 minút
Réžia: Radek Bajgar. Scenár: Radek Bajgar, Mirka Zlatníková. Kamera: Václav Tlapák. Strih: Jan Mattlach. Hudba: Jiří Hájek. Hrajú: Vojtěch Kotek, Jiří Bartoška, Lenka Vlasáková, Stanislav Majer, Šárka Vaculíková, Ondřej Bauer, Josef Polášek, Eva Leinweberová, Vasil Fridrich, Petra Nesvačilová, Lucia Siposová, Lukáš Latinák, Ondřej Nosálek, Jana Kotrbatá, Ivana Uhlířová, Jana Plodková, Radek Holub a ďalší.
Slovenská premiéra: 4. novembra 2021
Kde končí objatia a začína škrtenie? Hlavná otázka vzťahovej komédie pre ľudí, ktorí chcú v zdraví a láske prežiť vlastné manželstvo. Témou, nie príbehom, nadväzujeme na film Teória tigra, ktorý riešil cestu, ak utiecť zo vzťahu, ktorý nevyhovuje. Kurz manželské túžby je naopak o tom, ako v takom vzťahu žiť. Pokiaľ možno šťastne. Možno aj s vášňou, a to aj po rokoch. Je pre vzťah dôležitá intímna blízkosť alebo naopak dostatočný priestor? Dá sa pestovať vzťah alebo sa pestujú len kaleráby? Je manželstvo len kvantitatívne problém? A môžeme túžiť aj po tom, čo už máme? Prichádzame s prevratnou metódou, vďaka ktorej sa na seba vášnivo vrhnete zakaždým, keď sa vrátite z práce. Len potom nezabudnite skontrolovať, či ten druhý ešte dýcha.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.