Nightlife (SRN 2020)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

NightlifeNightlife
Komédia, 111 minút
Scenár a réžia: Simon Verhoeven. Kamera: Jo Heim. Strih: Denis Bachter. Hudba: Tai Jason. Hrajú: Elyas M´Barek, Palina Rojinski, Frederick Lau, Julian Looman, Nicholas Ofczarek, Caro Cult, Cristina do Rego, Simon Verhoeven, Mark Filatov a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. decembra 2020
Život barmana Mila (Elyas M´Barek) je jeden nekonečný žúr. Užíva si párty, zábavu, kamošov, dievčatá – každý večer, iba v trochu inom poradí. Milo žije v noci a na plný plyn. Občas, keď náhodou zahliadne obyčajný život, ktorý vedú ľudia cez deň, mu napadne, či už nie je načase trochu pribrzdiť. A potom to príde… Milo sa zamiluje. Zhodou mnohých náhod stretne Sunny (Palian Rojinski), ženu svojho života, a dokonca sa mu podarí pozvať ju na rande. Pri prvom stretnutí zapôsobil a teraz má jeden večer na to, aby sa zamilovala aj ona a neodišla za prácou až do Ameriky. Ale okrem toho, že má šancu zmeniť svoj život a získať ženu snov, má Milo aj trochu uleteného kamoša Renza (Frederick Lau) – bezstarostného, nezodpovedného chaotika. A tak presne v okamihu, keď sa dôležité rande začne dobre vyvíjať, objaví sa Renzo a celý večer naberie úplne iný smer. Divoký, nečakaný, plný ostrých zákrut a nárazov. Renzo, ktorý má v pätách polovicu berlínskeho podsvetia, strhne Mila a Sunny na zbesilú jazdu nočným mestom. Ich rodiaca sa láska sa aj napriek tomu zdá byť neotrasiteľná, obidvaja ale musia toto rande najskôr prežiť. Berlín ešte nikdy nebol taký zábavný...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.