Odsun premiér distribučných filmov

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

V súvislosti so zmenami v organizovaní filmových premietaní v prevádzkach kín, dochádza aj k zmenám v distribučných plánoch spoločnosti. Situácia nie je stabilizovaná, takže zmien môže byť v priebehu blízkej doby viac. Budeme vás priebežne o nich informovať a uverejňovať rozhodnutia distribučných spoločností.

Continental film
Prvou takou zmenou je odsun nasadenia filmu Králi videa na neskôr, distribučná premiéra 1. 10. neplatí. O novom dátume uvedenia budeme informovať, akonáhle bude jasný. Náš nasledujúci film – Pre balík prachov (Honest Thief) – zatiaľ ostáva v pláne premiér 15. 10.2020.

Cinemax
Čo sa týka situácie kín Cinemax,zatiaľ nie je nič jasné, stanovisko môže spoločnosť zaujať až po zverejnení presnej formulácie aktuálnych opatrení a dôkladnom zvážení ich dopadu.

Filmtopia
Napriek zmierneniu opatrení, vťahujúcich sa aj na kultúrne podujatia a teda premietanie v kinách, Filmtopia sťahuje plánovanú premiéru Krajina ve stínu, ktorá mala vstúpiť do slovenských kín 8. októbra.  Vzhľadom na vyhlásenie núdzového stavu v našej krajine a opatreniam, ktoré sa zavádzajú, nechceme tak zásadné a veľké filmy za živa pochovať. Film presúvame na lepšie časy, s predpokladom na začiatok roku 2020. Ďakujeme za porozumenie.

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.