Ženská pomsta ČR 2020)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Zenska pomstaKomédia, 88 minút
Scenár: Eva Vejmělková, Dušan Rapoš. Réžia: Dušan Rapoš. Kamera: David Ployhar. Strih: Dušan Miko. Hudba: Lešek Wronka. Hrajú: Jana Paulová, Mahulena Bočanová, Eve Vejmělková, Petr Rychlý, Robert Jašków, Miroslav Etzler, Dana Morávková, Jakub Kohák, Jiří Plohar ml., Pavel Zedníček, Adam Mišík, Helena Vomdráčková, Dominika Myslivcová a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. septembra 2020
Komédia rozpráva príbeh o podvedených ženách, ktoré spojí pomsta neverným manželom. Na skupinovej terapii sa u doktora Wágnera (Jakub Kohák) Koháka náhodou stretnú tri ženy v zrelom veku Jana Paulová, Mahulrna Bočanová, Eva Vejmělková). Rozdeľuje ich síce profesia, temperament i povaha, ale majú rovnaký problém, ktorý sa snažia v rámci psychoterapie vyriešiť. Ich depresie a trápenie majú spoločného menovateľa: neveru manželov, ktorým obetovali desiatky – často i neľahkých – rokov spoločného života. Zblíži ich to a rozhodnú sa, že lepšie než drahé sedenie u psychoterapeuta a obaľovanie si nervov pojedaním čokolády, bude sladká POMSTA! A naviac sa z nej nepriberá. Pre svojich neverných manželov pripravia skutočné peklo už na zemi... Tešiť sa môžete na skvelé herecké výkony a nečakané humorné situácie. Film je úsmevným pohľadom na mužskú krízu stredného veku a oslavou ženskej solidarity.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.