Hurá do džungle (Maurícius 2020)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Hura do dzungleJungle Beat: The Movie
Animovaná rodinná komédia, 89 minút
Scenár: Brent Dawes, Sam Wilson. Réžia: Brent Dawes. Kamera: Charl Collocott. Strih: Clea Mallinson, Ryno Ritter. Hudba: Andries Smit. Slovenský dabing: Roman Pomajo, Štefan Richtárech, Andrea Kiráľová, René Jankovič, Igor Krempaský, Pavol Topoľský a ďalší.
Slovenská premiéra: 20. augusta 2020
V jedno pokojné ráno sa zvieratká v africkej džungli zobudia, netušia však, že sa im život obráti hore nohami. Najlepší kamaráti, opičiak Munki a slonica Trunk zistia, že z ničoho nič získali schopnosť rozprávať ľudskou rečou. Veľmi rýchlo odhalia príčinu zázraku – v džungli pristál mimozemšťan! So sebou si priniesol prekladacie zariadenie, vďaka ktorému zvieratká môžu rozprávať. Malého fialového návštevníka menom Fneep vyslal jeho otec, krutý dobyvateľ vesmíru, obsadiť planétu Zem! Avšak Fneep je skôr rozkošné nemehlo, ktoré rozhodne nemá talent na dobýjanie nových svetov. Cnie sa mu po domove, so svojou vesmírnou loďou havaroval a teraz súrne potrebuje pomoc. Munki, Trunk a ich zvierací priatelia sa rozhodnú spojiť sily, aby malému dobyvateľovi pomohli dostať sa späť na materskú loď. Na spoločnej ceste zažijú veľa zábavy a Fneep zistí, že priateľstvo môže byť najväčšou silou vo vesmíre.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.