Ľadová sezóna 3 (USA/India/Južná Kórea/Čína 2019)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Ladova-sezona-3Norm of the North: King Sized Adventure
Animovaná rodinná komédia, 90 minút
Scenár: Dean Stefan. Réžia: Richard Finn, Tim Maltby. Strih: Richard Finn, Josie O´Brien. Hudba: Gigi Meroni. Slovenský dabing: Miloslav Král, Michaela Drotárová, Miroslav Trnavský, Miroslav Noga, Dušan Cinkota, Martin Hronský, Michal Ďuriš, Ján Greššo, Renáta Rundová a ďalší.
Slovenská premiéra: 20. februára 2020
NeNORMálny ľadový medveď Norm spolu s nezničiteľnými lumíkmi je späť. Cool partička bude tentoraz zasahovať až v ďalekej Číne. Celý Sever je hore nohami z príprav na svadbu Normovho starého otca, ktoré má na starosti Norm. Situáciu ešte väčšmi skomplikuje stretnutie s archeológom Jinom, ktorý nášho kráľa Severu poverí úlohou ochrániť vzácny čínsky artefakt. Keďže je Norm dobrák od kosti, prisľúbi, že artefakt doručí Jinovmu vnukovi do Pekingu na slávnosť konajúcu sa len raz za 100 rokov. O drahocenný predmet má však záujem aj zloduch Dexter, bývalý archeológ, ktorý je odhodlaný urobiť všetko preto, aby artefakt získal pre seba a speňažil. Bláznivá cesta okolo sveta sa môže začať. Dokáže Norm dodržať slovo dané novému priateľovi a zároveň sa vrátiť domov včas na svadbu svojho starého otca pri polárnej žiare?
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.