Úplná láska (Argentína/Francúzsko 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Uplna-laskaLa quietud
Triler, 117 minút
Scenár a réžia: Pablo Trapero. Kamera: Deigo Dussuel. Strih: Akejandro Brodersohn, Pablo Trapero. Hudba: Ezequiel Flehner, Julián Gándara, Damián Minckas, Julián Minckas. Hrajú: Bérénice Bejo, Martina Gusmán, Édgar Ramírez, Graciela Borges, Joaquín Furriel, Isidoro Tolcachir, Marcos Pitrau, Carlos Rivkin, Daniel Juan Di Cocco a ďalší.
Slovenská premiéra: 24. októbra 2019
Eugenia (Bérénice Bejo) sa vracia z Paríža na rodinný ranč blízko Buenos Aires. Po rokoch sa tak stretáva so svojou matkou a sestrou Miou (Martina Gusmán), ku ktorej mala kedysi veľmi blízko. Všetky tri ženy sú nútené čeliť tvárou v tvár emocionálnym traumám a temnej rodinnej histórii, ktorá sa odohrávala na pozadí argentínskej vojenskej diktatúry. Zo skrine postupne vyliezajú ďalší a ďalší kostlivci a rovnako sa opäť objavuje dlho pochovaná žiarlivosť a rivalita oboch sestier, umocnená ich znepokojujúcou fyzickou podobnosťou... Rovnako ako Traperov oceňovaný film Klan (2015, cena za réžiu na MFF v Benátkach) je aj Úplná láska naplnená tragickým pozadím hrôz vojenskej politickej tyranie, ktorá v krajine vládla celé desaťročia.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.