Bécassine! (Francúzsko 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

BecassineBécassine!
Komédia, 102 minút
Scenár a réžia: Bruno Podalydès. Kamera: Patrick Blossier. Strih: Christel Dewynter. Hrajú: Emeline Bayart, Karin Viard, Maya Compagne, Denis Podalydès, Bruno Podalydès, Michel Vuillermoz, Josiane Balasko, Isabelle Candelier, Jean-Noël Brouté, Philippe Uchan, Vimala Pons, Claude Perron a ďalší.
Slovenská premiéra: 15. augusta 2019
Bécassine (Emeline Bayart) sa narodila na skromnej bretónskej farme v deň, keď ponad dedinu prelietali sluky. Svoju detskú naivnosť si zachová nedotknutú aj v dospelosti. Sníva o odchode do Paríža, ale stretnutie s Loulotte (Maya Compagne), malým dievčatkom, ktoré si adoptuje markíza Hermine de Grand-Air (Karin Viard), obráti jej život naruby. Stane sa jej pestúnkou a vytvorí sa medzi nimi silná spolupatričnosť. Na zámku vládne radostný poryv. Ale dokedy? Dlhy narastajú a príchod nedôveryhodného gréckeho bábkara veci len skomplikuje. Nikto však neráta s Bécassine, ktorá opäť raz dokáže, že je ženou činu... Adaptácia slávneho rovnomenného komiksu J. P. Pinchona.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.