Vtedy v Hollywoode (USA 2019)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Vtedy-v-HollywoodeOnce Upon a Time... in Hollywood
Čierna komédia, 162 minút
Scenár a réžia: Quentin Tarantino. Kamera: Strih: Hudba: Hrajú: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Margaret Qualley, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Damon Herriman, Dakota Fanning, Lena Dunham, Lorenza Izzo, Clifton Collins Jr., Rafal Zawierucha, Bruce Dern, Luke Perry, Austin Butler, James Marsden, Rafał Zawierucha, Zoë Bell, Nicholas Hammond, Keith Jefferson, Damon Herriman a ďalší.
Slovenská premiéra: 15. augusta 2019
V roku 1969 sa losangeleský televízny herec, hrdina westernového seriálu Bounty Law, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho priateľ a kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt) rozhodnú, že sa musia znovu presadiť na hollywoodskom výslní. Čo na tom, že zlatá éra Hollywoodu je na konci s dychom... Do ich života sa istým spôsobom zapletie aj krásna a bohatá susedka, herečka Sharon Tate (Margot Robbie), ktorá je manželkou známeho režiséra Romana Polanského (Rafal Zawierucha). Veria, že práve ona by im mohla pomôcť. Sharon sa však stane jednou z obetí šialených fanatických práslušníkov „rodiny“ Charlesa Mansona (Damon Herriman) a Rick s Cliffom sa odrazu ocitnú v centre diania... Quentin Tarantino sa vo svojom deviatom opuse vracia v plnej sile a nová snímka je podľa kritikov jeho najlepším filmom od Pulp Fiction.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.