Pokémon: Detektív Pikachu (USA 2019)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Pokemom-Detektiv-PikachuPokémon Detective Pikachu
Rodinný animovaný dobrodružný, 104 minút
Scenár: Dan Hernandez, Benji Samit, Rob Letterman, Derek Connolly. Réžia: Rob Letterman. Kamera: John Mathieson. Strih: Mark Sanger, James Thomas. Hudba: Henry Jackman. Hrajú: Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy, Ken Watanabe, Chris Geere, Suki Waterhouse, Rita Ora a ďalší.
Slovenská premiéra: 9. mája 2019
Po prvý raz sa na plátnach kín v podobe hraného filmu objaví azda najpopulárnejší popkultúrny fenomén všetkých generácií – pokémoni. Okrem obľúbenej elektrizujúcej príšerky Pikachu, ktorý sa predstaví v úlohe detektíva, sa vo filme predvedie aj množstvo iných pokémonov s unikátnymi schopnosťami aj povahami... Príbeh sa začína záhadným zmiznutím špičkového detektíva Harryho Goodmana. Táto udalosť prinúti jeho syna Tima (Justice Smith) pátrať po tom, čo sa stalo. Pri odhaľovaní záhady mu asistuje detektív Pikachu, otcov parťák, rozkošný a vtipný supersliedič. Novovzniknutá dvojica je ako stvorená na spoluprácu, keďže Tim je jediným človekom, ktorý rozumie reči svojho pokémonského partnera, zatiaľ čo ostatní počujú len známe „pika – pika“. Ak chcú spoločne prísť záhade na kĺb, čaká ich obrovské dobrodružstvo v neónom ožiarených uliciach veľkomesta Ryme City. Ľudia a pokémoni tam žijú bok po boku bez toho, aby tušili, že ich spolunažívanie bude čeliť nevídanej hrozbe...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.