Láska medzi regálmi (SRN 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Laska-medzi-regalmiIn den Gängen
Dráma, 125 minút
Scenár: Clemens Meyer, Thomas Stuber. Réžia: Thomas Stuber. Kamera: Peter Matjasko. Strih: Kaya Inan. Hrajú: Franz Rogowski, Sandra Hüller, Peter Kurth, Henning Peker, Ramona Kunze-Libnow, Gerdy Zint, Clemens Meyer, Andreas Leupold, Steffen Scheumann, Sascha Nathan a ďalší.
Slovenská premiéra: 11. apríla 2019
Christian Gruvert (Franz Rogowski) je bitkár a muž s pochybnou minulosťou, ktorý svojím zjavom pripomína pitbula. Jednu etapu má za sebou, druhú začína ako pomocná sila vo veľkosklade, kde je jeho najžiarivejšou perspektívou možnosť obsluhovať vysokozdvižný vozík. Pre niekoho, kto sotva zvláda svoj vlastný život a vegetuje na sociálnom dne, je aj toto veľká výzva. Christiana sa ujíma veterán Bruno (Peter Kurth) a zasväcuje ho do mikrokozmu, v ktorom sa žije podľa špecifických pravidiel a vo svojráznych bublinách jednotlivých oddelení. Počas jednej prestávky stretáva Christian prostorekú a očarujúcu Marion Koch (Sandra Hüller) z oddelenia lahôdok... Láska medzi regálmi je krehká, civilná a realistická romanca z miesta, odkiaľ nevidieť nebo. Snímka získala Cenu Ekumenickej poroty na Berlinale 2018.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.