Zranené srdcia (Veľká Británia/USA/SRN 2019)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Zranene-srdciaThe Aftermath
Romantická vojnová dráma, 109 minút
Scenár: Joe Shrapnel, Anna Waterhouse, Rhidian Brook. Réžia: James Kent. Kamera: Franz Lustig. Strih: Beverley Mills. Hudba: Martin Phipps. Hrajú: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Fionn O´Shea, Kate Phillips, Martin Compston, Alexander Scheer, Anna Katharina Schimrigk, Jack Laskey, Flora Thiemann, Logan Hillier, Jannik Schümann, Pip Torrens, Jim High a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. marca 2019
Povojnové Nemecko v roku 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) prichádza do rozbombardovaného Hamburgu, aby sa stretla so svojím manželom Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkom. Poverili ho obnovou zničeného mesta, v ktorom stále vládne chaos a beznádej. Vo chvíli, keď idú do svojho nového domova, Rachael zaskočí neočakávané Lewisovo rozhodnutie, že v dome s nimi bude bývať jeho predchádzajúci nemecký vlastník Stefan Lubert (Alexander Skarsgård) a jeho dospievajúca dcéra Fredou (Flora Thiemann). Rachael stratila cez vojnu syna pri nemeckých náletoch na Londýn, a tak vníma bývanie s nedávnym nepriateľom ako nemysliteľné. Medzi ňou a Stefanom vzniká silné napätie. Keď zistí, že aj on utrpel počas vojny veľkú osobnú stratu, začína sa jej postoj meniť. Povinnosťami zaneprázdnený Lewis až veľmi neskoro zistí, že jej pôvodné odmietanie a zármutok vystriedala vášeň a zrada... Film Zranené srdcia vznikol podľa bestselleru spisovateľa Rhidiana Brooka, k pozoruhodnému príbehu ho inšpirovalo rozprávanie jeho starého otca. Nakrúcalo sa aj v Prahe a v ďalších českých mestách.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.