Luis a ufóni (SRN/Luxembursko/Dánsko 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Luis-a-ufoni2Luis und die Aliens
Animovaná rodinná komédia, 90 minút
Scenár: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein. Réžia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack. Strih: Peter Mirecki. Hudba: Martin Lingnau, Ingmar Süberkrüb.
Slovenská premiéra: 14. júna 2018
Nad modrou planétou krúži obrovský medzihviezdny krížnik plný ufónov rôznych tvarov, veľkosti a s náhodným počtom očí, uší alebo rúk. Traja mimozemskí kamaráti – Mog, Nag a Wabo – si naladia vysielanie teleshoppingu a okamžite sa zamilujú do špeciálneho, bezkonkurenčne najlepšieho masážneho matraca za tú najlepšiu cenu. Rozhodnú sa, že si ho zaobstarajú a potajomky sa k nám vydajú v lietajúcom tanieri. Sú však nemotorní, robia hlúposti a namiesto hladkého pristátia, stroskotajú. Luis je pozemský chlapec, trochu samotár a vďaka otcovi na mimozemskú inteligenciu vždy veril. Z okna zrazu uvidí lietajúci tanier, ktorý čudesne kľučkuje, a nakoniec to napáli do stromu kúsok od domu. Zoznámi sa s bláznivou trojkou ufónov a hneď je mu jasné, že s nimi bude zábava. Jeden sa tvári ako veliteľ, ale myslí iba pár minút vopred, druhý sa vyhráža, že všetkých okolo premení, aj keď to nevie, a tretí je pôžitkár a milovník života a žien z akejkoľvek galaxie. A všetci traja sa vedia premeniť na čokoľvek. Mog, Nag a Wabo sa s Luisom dajú dohromady a spoločne rozbehnú veľkolepé dobrodružstvo galaktických rozmerov. Potrebujú získať vysnený matrac, poradiť si s riaditeľkou internátnej školy, skúsiť nezanechať za sebou úplnú spúšť a tiež sa nejako musia dostať zo Zeme. A všetkých nakoniec čaká veľké prekvapenie. Ufóni by dostali do úzkych aj mužov v čiernom a k tomu zvládajú robiť si žarty zo všetkých možných sci-fi filmov, príbehov a predstáv o mimozemských civilizácií. Okrem iného konečne odhalia, čo sa skrýva za tajuplnými kruhmi v obilí, ktoré sa vyskytujú po celom svete...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.