Kým prišla búrka (USA 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Kym-prisla-burka2Adrift
Akčný dobrodrodružný triler, 99 minút
Scenár: Aaron Kandell, Jordan Kandell, David Branson Smith. Réžia: Baltasar Kormákur. Kamera: Robert Richardson. Strih: John Gilbert. Hudba: Volker Bertelmann. Hrajú: Shailene Woodley, Sam Claflin, Grace Palmer, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Kael Damlamian, Luna Campbell, Zac Beresford, Siale Tunoka a ďalší.
Slovenská premiéra: 12. júla 2018
Tami Oldham (Shailene Woodley) a Richard Sharp (Sam Claflin) sú dobrodružné povahy. Vďaka náhode sa stretli, zamilovali sa a teraz si užívajú jeden druhého. Obaja milujú plavbu po mori, a preto sa vo dvojici vydajú na dlhú cestu krížom cez oceán. Netušia, že sa blíži jeden z najsilnejších hurikánov v histórii ľudstva. Keď sa búrka upokojí, Tami sa preberie a zistí, že Richard je ťažko zranený a ich loď v troskách. V beznádejne zúfalej situácii musí Tami pozbierať všetky svoje sily, aby zachránila seba a jediného muža, ktorého kedy milovala... Snímka, nakrútená podľa skutočných udalostí, je nezabudnuteľným príbehom o nezdolnosti ľudského ducha a ohromnej sile lásky.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.