Pozoruhodná cesta fakíra, ktorý uviazol v skrini (Francúzsko/USA 2018)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Pozoruhodna-cesta-fakiraThe Extraordinary Journey of the Fakir
Komédia, 92 minút
Scenár: Luc Bossi (podľa predlohy Romaina Puertolasa). Réžia: Ken Scott. Kamera: Vincent Mathias. Strih: Philippe Bourgueil, Yvann Thibaudeau. Hudba: Nicolas Errèra. Hrajú: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty, Barkhad Abdi, Gérard Jugnot, Sarah-Jeanne Labrosse, Seema Biwas, Abel Jafri, Mar Sodupe, Stefano Cassetti, Hearty Singh a ďalší.
Slovenská premiéra: 9. augusta 2018
Aja, teda Ajatashatru Oghash Rathod (Dhanush), je talentovaný, ale chudobný kúzelník a fakír z malej indickej dediny. Namiesto zvláštnych schopností disponuje vybrúsenými trikmi, zručnosťou a talentom. Jeho chorá matka ho vyšle na tajomnú misiu – má v Paríži navštíviť Eiffelovu vežu. Konflikt s excentrickým taxikárom Aju zanechá neďaleko od Paríža, v známom obchode Ikea. Tam sa zoznámi s najkrajšou ženou, akú kedy videl, s okúzľujúcou Marie (Erin Moriarty). Jeho nádej na lásku je zmarená, keď v obchodnom dome náhodou uviazne vnútri skrine, ktorú aj s ním zabalia a odošlú naprieč Európou. Tým sa však jeho dobrodružstvo neskončí, naopak, Ajova nedobrovoľná, ale o to bláznivejšia cesta štyrmi miestami Európy sa iba začína. Dokáže Ajova chytrosť a kúzelnícky kufrík pomôcť k návratu do Paríža, aby znovu našiel svoju Marie a vyriešil tajomstvo matkinho želania?
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.