Baby Driver (USA-Veľká Británia 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
baby driver112 minút.
Scenár a réžia: Edgar Wright. Kamera: Bill Pope. Strih: Jonathan Amos, Paul Machliss. Hudba: Steven Price. Účinkujú: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González, Micah Howard, Lily James, Morgan Brown, Kevin Spacey, Morse Diggs, CJ Jones, Sky Ferreira, Lance Palmer, Hudson Meek, Viviana Chavez, Jamie Foxx, Walter Hill a ďalší.
Slovenská premiéra 27. júla 2017
Britský scenárista a režisér Edgar Wright (nar. 1974) je známy ako tvorca kultových snímok Jednotka príliš rýchleho nasadenia, Scott Pilgrim proti celému svetu a Na konci sveta. V novinke Baby Driver, nazvanej podľa pesničky Simona a Garfunkela, dosiaľ nevídaným spôsobom kombinuje akčný kriminálny thriller s hudobnou komédiou. Hudbou posadnutý nedoslýchavý mladý muž zvaný Baby (Ansel Elgort), sa živí ako geniálny šofér zločincov. Keď sa zamiluje do čašníčky Debory (Lily James), chce dať zbohom minulosti a začať nový život so ženou svojich snov. Jeho šéf Doc (Kevin Spacey) si však príliš dobre uvedomuje, že za prekvitajúcu kariéru bankového lupiča vďačí práve nedostižnému šoférovi, a tak nemá v úmysle len tak ľahko ho nechať odísť. Wright prišiel s námetom už v roku 1994 a o deväť rokov ho realizoval ako videoklip. Celovečerný film ho vyšiel na 34 miliónov dolárov, ale od premiéry ich už utŕžil 103.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.