Votrelec: Covenant (USA-Veľká Británia-Austrália-Nový Zéland 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
votrelec covenantAlien: Covenant
122 minút.
Scenár: Jack Paglen, Michael Green, John Logan, Dante Harper. Réžia: Ridley Scott. Kamera: Dariusz Wolski. Strih: Pietro Scalia. Hudba: Jed Kurzel. Účinkujú: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Amy Seimetz, Nathaniel Dean, James Franco, Guy Pearce, Noomi Rapace a ďalší.
Slovenská premiéra 18. mája 2017
V Austrálii a na Novom Zélande s rozpočtom 111 miliónov dolárov nakrútil 79-ročný Ridley Scott pokračovanie svojho kultového sci-fi thrilleru z roku 1979. Kozmická loď Covenant chce kolonizovať planétu vo vzdialených končinách galaxie. No to, čo sprvu vyzerá ako raj, sa čoskoro zmení na desivé peklo. „Vymyslel som koncept, ktorý nás privedie až k pôvodnému Votrelcovi. Vždy ma zaujímalo, prečo si žiadny z tvorcov pôvodných troch pokračovaní nepoložil dve logické otázky: Kto stvoril tieto bytosti a Prečo? Vďaka Prometheovi vstal Votrelec z mŕtvych a teraz sa konečne vytvára priestor odpovedať na tieto kľúčové otázky. Dotýkame sa tém smrteľnosti a nesmrteľnosti, umelej inteligencie. Tento diel sa dostáva k samotnému jadru. Sme v ďalšej fáze,“ povedal Scott.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.