Rýchlo a zbesilo 8 (USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
rychlo a zbesilo8The Fate of the Furious
136 minút.
Scenár: Chris Morgan. Réžia: F. Gary Gray. Kamera: Stephen F. Windon. Strih: Paul Rubell, Christian Wagner. Hudba: Brian Tyler. Účinkujú: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Scott Eastwood, Tyrese Gibson, Ludacris, Kristofer Hivju, Helen Mirren, Elsa Pataky, Marko Caka, Scott Eastwood, Darko Nikolic a ďalší.
Slovenská premiéra 13. apríla 2017
Od roku 2001 sa do kín dostalo už sedem motoristických akčných thrillerov série Fast & Furious a utŕžili v nich bezmála štyri miliardy dolárov. Ôsmy diel režíroval F. Gary Gray (nar. 1969), tvorca snímok  Vyjednávač, Osamelý pomstiteľ, Straight, Lúpež po taliansky, Ctihodný občan a Outta Compton. Dominic Toretto (Vin Diesel) tentoraz nebojuje proti zlu, pretože krásna kyber-teroristka prezývaná Cipher (Charlize Theron) ho načisto opantala, takže sa pridal na temnú stranu sily. Aby svet zostal v rovnováhe, opraty v „rodine“ prevzal Hobbs (Dwayne Johnson), ktorý do nej proti svojej vôli priberie nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham). Nakrúcalo sa po celých Spojených štátoch, v Berlíne, na Islande i na Kube. Film, ktorý sa do amerických kín dostane 14. apríla, je k dispozícii aj vo veľkom formáte IMAX a so zvukom Atmos, ale len v 2D.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.