Raw (Francúzsko-Belgicko 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
GraveGrave
99 minút.
Scenár a réžia: Julia Ducournau. Kamera: Ruben Impens. Strih: Jean-Christophe Bouzy. Hudba: Jim Williams. Účinkujú: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella, Laurent Lucas, Joana Preiss, Bouli Lanners, Marion Vernoux, Thomas Mustin, Marouan Iddoub, Jean-Louis Sbille, Benjamin Boutboul, Virgil Leclaire a ďalší.
Slovenská premiéra 6. apríla 2017
Artový belgicko-francúzsky horor, ocenený na lanskom festivale v Cannes federáciou kritikov FIPRESCI i hrsťou cien z rôznych svetových festivalov fantastiky a hororu, je celovečerný hraný kinodebut francúzskej scenáristky a režisérky Julie Ducournauovej (nar. 1983). Reklama prízvukuje, že aj otrlé festivalové publikum pri jeho sledovaní často trpelo nevoľnosťou a prirovnáva autorku ku klasikovi žánru Davidovi Cronenbergovi. Vegetariánka Justine odchádza v šestnástich rokoch, podobne ako jej staršia sestra, študovať zverolekárstvo. Na škole prvý raz v živote ochutná surové mäso – a podľahne mu...
Foto: Unifrance

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.