Paradise Trips (Belgicko-Chorvátsko-Holandsko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
paradise trips 490 minút.
Scenár a réžia: Raf Reyntjens. Kamera: Rik Zang. Strih: Els Voorspoels. Hudba: David van der Heyden. Účinkujú: Gene Bervoets, Noortje Herlaar, Pascal Maetens, Jeroen Perceval, Line Pillet, Hannes Reckelbus, Marie-Louise Stheins, Charlotte Timmers, Cédric Van Den Abbeele, Tania Van der Sanden, Pieter Verelst a ďalší.
Slovenská premiéra 16. marca 2017
Šesť cien si z festivalu v Ostende predvlani odniesla autorská komediálna dráma belgického (flámskeho) scenáristu a režiséra Rafa Reyntjensa, v ktorej do našich kín prichádza krátko po Jarmuschovom Patersonovi ďalší šofér autobusu. Mario Dockers nie je citlivý básnik, ale starý unavený zatrpknutý nevrlý vodič diaľkového autobusu Paradise Trips. Celý život vozil dôchodcov na dovolenky k moru a teraz sa sám chystá na  odpočinok. Ako poslednú jazdu vezie partičku mládeže na hudobný festival. Cesta s hlučnými, neviazanými a skrz-anskrz nesympatickými mládežníkmi Máriovi pripomenie, ako sa tešiť zo života, užívať si a nemyslieť na starosti. Vďaka tomu dostane tiež šancu nájsť cestu k  synovi, ktorého roky nevidel.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.