Zničení láskou (Francúzsko-Belgicko 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
znicenilaskouÉperdument
110 minút.
Scenár a réžia: Pierre Godeau. Kamera: Muriel Cravatte. Strih: Hervé de Luze. Hudba: Robin Coudert. Účinkujú: Adèle Exarchopoulos, Guillaume Gallienne, Stéphanie Cléau, Aliénor Poisson, Cyrielle Martinez, Selma Mansouri, Sabila Moussadek, Julie Moulier, Marie Rivière, Maryline Even, Olivier Foubert, Marie Berto a ďalší.
Slovenská premiéra 23. februára 2017
Francúzsky scenárista, režisér a producent Pierre Godeau nakrútil svoj druhý celovečerný film Éperdument podľa románu Défense d'aimer Catherine Siguretovej z roku 2011 o tragickej láske mladej krásnej väzenkyne a drsného riaditeľa väznice. Kniha vychádza zo skutočných udalostí druhej polovice minulého desaťročia. Napriek tomu, že prípad svojho času vyvolal istý záujem tamojších bulvárnych médií, snímka, ktorá sa do francúzskych kín dostala pred rokom, vzbudila len minimálnu pozornosť publika, kritikov i filmových festivalov a aj jej komerčné výsledky sú zatiaľ marginálne. Vie distributér niečo čo my nevieme a preto dúfa, že na Slovensku sa z filmu stane hit?
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.