Zajtra (17. novembra) štartujú dva nové televízne kanály

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Festivallogo resizeFestival Cinema Channel je prvým tematickým filmovým kanálom v HD, ktorý ponúkne špičku svetovej festivalovej kinematografie a je odrazom úspešného festivalového kino projektu Be2Can – prehliadky ocenených filmov z troch najväčších filmových festivalov v Benátkach, Berlíne a Cannes.

Festival Cinema Channel vysiela od 22:00 do 4:00 a každý týždeň prináša starostlivo vybraný Film týždňa. Celkovo to bude 52 premiér ročne. V týždni po 17. novembri prinesieme vynikajúcu ruskú drámu Andreja Zvjaginceva Leviatan, milovníkom výnimočného artového filmu spríjemníme  predvianočné obdobie kolekciou filmov Paola Sorrentina, v ktorej nebude chýbať oscarový klenot Veľká nádhera. Festiával prinesie tieto a ďalšie filmy v českej a slovenskej televíznej premiére.
Viac: http://www.festivalchannel.cz  https://www.facebook.com/festivalch

 

Ceskoslovenskologo resizeČeskoslovensko HD vysiela denne od 10:00 do 22:00 filmy, dokumenty a hudbu Československa z rokov 1918–1992. Spadá do kategórie vintage quality TV, ktorá archívny materiál uvádza v rozlíšení HD. Jej program tvoria menej známe filmy a dokumenty. Časť z nich budú mať diváci možnosť vidieť v televízii vôbec po prvýkrát. Kultúrnym prínosom projektu je uvedomenie si spoločenského a historického kontextu a oživenia archívnych materiálov. Plnoformátové televízie totiž programujú len necelých 10 % nášho audiovizuálneho dedičstva. V októbri 2018 sa Československo HD stane prvým audiovizuálnym príspevkom k oslavám 100. výročia od založenia Československa.  
Viac: http://www.ceskoslovensko.tv , https://www.facebook.com/CSTVeu

 

Československo HD, Festival Cinema Channel HD prirodzene doplňuje Film Europe HD, stále jediná filmová televízia na svete prinášajúca výlučne európske filmy. Všetky tri HD televízne filmové projekty Film Europe sa inšpirujú trendom „quality television“ a sú príspevkom k návratu televízie do moderného kultúrneho audiovizuálneho prostredia.
Viac o programe: http://www.filmeuropechannel.eu https://www.facebook.com/filmeuropechanne

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.