Fantastické zvery a ich výskyt (Veľká Británia-USA 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
fantasticke zweryFantastic Beasts and Where to Find Them
133 minút.
Scenár: J. K. Rowling. Réžia: David Yates. Kamera: Philippe Rousselot. Strih: Mark Day. Hudba: James Newton Howard. Účinkujú: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Colin Farrell, Ron Perlman, Zoë Kravitz, Johnny Depp, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan, Lasco Atkins, Mitchell Thornton a ďalší.
Slovenská premiéra 17. novembra 2016
Kriminálne romány, ktoré začala Joanne K. Rowlingová písať po dokončení série o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi, síce nie sú márne, ale ani mimoriadne úspešné. Ak treba k miliardám, ktoré Potter zarobil, pridať ďalšie peniaze (a tých nikdy nie je dosť), najjednoduchšie je pokračovať s príbehmi z potterovského univerza. V roku 1926 mladý mág Newt Scamender dokončuje hľadanie a dokumentáciu výnimočného výskytu magických stvorení. Krátke zastavenie v New Yorku by sa zaobišlo bez nehody, keby nebolo človeka menom Jacob, strateného magického kufríka a úteku fantasticých zverov, ktoré môžu byť veľkým problémom pre svet čarodejníkov i ľudí. Producenti si veria a do úvodu novej filmovej série naliali viac ako 180 miliónov dolárov.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.