Bezva ženská na krku (Česká republika 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
bezva zenska na krku97 minút.
Scenár: Jiří Vejdělek, Tomáš Hoffman, Martin Horský. Réžia: Tomáš Hoffman. Kamera: Jan Drnek. Strih: Ondřej Hokr. Účinkujú: Ondřej Vetchý, Petra Hřebíčková, Václav Postránecký, Miroslav Táborský, Jiří Langmajer, Ondřej Malý, Tereza Kostková, Jenovéfa Boková, Pavla Tomicová, Nela Boudová, Matouš Ruml, Veronika Kubařová, Jan Šrámek a ďalší.
Slovenská premiéra 20. októbra 2016
Niekdajší filmový kritik a riaditeľ distribučnej spoločnosti Bioscop Tomáš Hoffman je majiteľom produkčnej firmy Infinity Prague. V nej vyrobil aj svoj scenáristický a režisérsky debut – romantickú komédiu plnú populárnych českých hercov. Petra Hřebíčková hrá milionársku paničku, ktorá sa po rozvode rozhodne začať nový život ako učiteľka na malej vidieckej škole. Starosta (Miroslav Táborský) ju ubytuje do domu so zatrpknutým a nenávistným hrobárom (Ondřej Vetchý). Od prvej chvíle sa z celého srdca neznášajú. Na scenári spolupracoval Jiří Vejdělek, tvorca divácky vďačných českých komédií Účastníci zájezdu, Václav, Ženy v naději a Muži v naději.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.