Biela noc i Deň európskych artových kín v Kine Film Europe

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

FilmEuropelogo resizeKino Film Europe sa tento rok stáva súčasťou  projektu Biela noc v Bratislave. V sobotu 8.10. o 19.00 je do programu zaradená  exkluzívna predpremiéra francúzskeho thrilleru Nocturama režiséra Bertranda Bonella.

V nedeľu 9. októbra sa po prvý raz bude v celej Európe oslavovať Deň európskych artových kín, do projektu sa zapojilo cca 1000 kín, sme radi, že  Kino Film Europe je jedným z nich. Ako jediné na Slovensku ! A práve takouto formou môže osláviť  svoje 3. narodeniny. Každého návštevníka projekcie čaká narodeninový darček.

 

Pri príležitosti Dňa európskych artových kín a 3. narodenín  prináša Kino Film Europe 3 projekcie  Bosorkina dcéra / Skammerens Datter (15,00) - škandinávsku dobrodružnú fantasy pre milovníkov tohto žánru. Príbeh plný drakov a mágie s hlavnou hrdinkou – dcérou čarodejníčky, ktorá zdedila nadprirodzené schopnosti. Ďalej film Príde / Pride (17,00), britskú komédia o začiatkoch hnutia LGBT v Spojenom kráľovstve počas vlády Železnej lady. Film nakrútený podľa skutočných udalostí. Snímka  Môj kráľ / Mon Roi (19.00) je emocionálna dráma o vášnivom a komplikovanom vzťahu medzi mužom a ženou. A tiež herecký koncert Emmanuelle Bercot a Vincenta Cassela. Projekciu filmu Môj kráľ uvedie Dušan Chrenek, vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku, ktorý prebral nad podujatím záštitu.

 

Info Nocturama: http://www.filmeurope.sk/movies/887-nocturama
Info Bosorkina dcéra: http://www.filmeurope.sk/movies/855-bosorkina-dc-ra
Info Príde: http://www.filmeurope.sk/movies/819-pride
Info Môj kráľ: http://www.filmeurope.sk/movies/828-m-j-kr

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.