Bociany (USA 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
bocianyStorks
87 minút.
Scenár: Nicholas Stoller. Réžia: Nicholas Stoller, Doug Sweetland. Kamera: Simon Dunsdon. Strih: John Venzon. Hudba: Jeff Danna, Mychael Danna. V slovenskom znení účinkujú: Vladimír Kobielsky, Dominika Žiaranová, Peter Rúfus, Martin Kaprálik, Pavol Topoľský, René Jankovič, Dušan Szabó a ďalší.
Slovenská premiéra 22. septembra 2016
Ani bociany, známe tým, že nosia deti, neušli moderným časom. Pretože podnikateľsky zaujímavejšie je roznášať zásielky svetového internetového obchodu, museli sa preorientovať. Jeden z najlepších zamestnancov – bocian Junior a jeho ľudská kamarátka Tulip však zhodou okolností musia doručiť dieťa, a to prv, ako sa o tom dozvie šéfstvo! Hoci animácia má v štúdiách Warner Bros. dlhú a bohatú tradíciu, pod hlavičkou divízie Warner Animation Group sa do kín dostal len celovečerný film Lego Movie. Bociany sú teda druhý dlhometrážny projekt. Scenárista a spolurežisér Nicholas Stoller napísal predlohy pre filmy Gulliverove cesty, Muppets či Zoolander No. 2 a režíroval Kopačky, Dostaň ho tam! aj Susedia na odstrel 1 a 2. Spolurežisér Doug Sweetland po tom, ako ho počas nakrúcania zbavili réžie Monsters University, opusti štúdiá Pixar a svoj dlhometrážny debut zažíva až teraz u Warnerovcov.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.