Ani vo sne! (Česká republika-Slovenská republika-Bulharsko 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
ani ve snuAni ve snu!
79 minút.
Scenár: Egon Tobiáš. Réžia: Petr Oukropec. Kamera: Tomáš Sysel. Strih: Jakub Hejna. Hudba: Filip Míšek. Účinkujú: Barbora Štikarová, Klára Melíšková, Jan Vondráček, Ivan Martinka, Toman Rychtera, Jáchym Novotný, Adam Mišík, Martina Kavanová a ďalší.
Slovenská premiéra 1. septembra 2016
Jeden z troch filmov, ktoré reprezentovali českú kinematografiu na tohtoročnom Berlinale je popri Já, Olga Hepnarová a Nikdy nejsme sami romantická športová dráma pre mládež debutujúceho scenáristu Egona Tobiáša a producenta Petra Oukropca, ktorý v roku 2011 debutoval ako režisér snímkou Modrý tygr. Extrémny šport parkour, založený na zdolávaní mestských prekážok, plní úlohu metafory či symbolu neľahkého dospievania,plného vzdoru a úsilia byť nezávislý. Príbeh Laury (Barbora Štikarová), ktorá sa chce stať členkou partie parkouristov a zaľúbi sa do jedného z nich, spája svet túžob, predstáv a fantázie s veľkomestskou realitou. Účinkujú v ňom profesionálni herci i hviezdy českého parkouru. Nakrútili ho so slovenským a bulharským koprodukčným vkladom v Prahe, vo Vysokých Tatrách a v Normadii.
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.