Pán Dokonalý (USA 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
pan-dokonaly-27Mr. Right
95 minút.
Scenár: Max Landis. Réžia: Paco Cabezas. Kamera: Daniel Aranyó. Strih: Tom Wilson. Hudba: Aaron Zigman. Účinkujú: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransone, Anson Mount, Michael Eklund, RZA, Katie Nehra, Jaiden Kaine, Douglas M. Griffin, Luis Da Silva Jr., Elena Sanchez, Garrett Kruithof a ďalší.
Slovenská premiéra 28. júla 2016
Ak sa chcete v živote poriadne zabaviť, zaľúbte sa do nesprávneho človeka! Martha (Anna Kendrick) si lieči zlomené srdce tak, že sa strmhlav vrhne do ďalšieho vzťahu. A Francis (Sam Rockwell) skutočne na prvý pohľad pôsobí ako dokonalý partner. Kým nevysvitne, že je nájomný vrah a jeho niekdajší zamestnávatelia z radov organizovaného zločinu sa rozhodli ho zlikvidovať. Chudáci, netušia, čoho je schopná zamilovaná žena! Letná romantická akčná komédia je dielom amerického scenáristu Maxa Landisa (Kronika, Victor Frankenstein, Ofajč) a španielskeho režiséra Paca Cabezasa, ktorý si so sebou do filmu priviedol aj španielskeho kameramana Daniela Aranyó. Slušne obsadený film mal premiéru minulú jeseň, ale do amerických kín sa dostal až v apríli. Vyslúžil si prevažne negatívne recenzie a zanedbateľné tržby.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.