IFF Trenčianske Teplice otvorí sezónu

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

IFFTrencianskeTeplicelogo resizeMedzinárodný filmový festival v Trenčianskych Tepliciach ponúka niekoľko tematických sekcií a jednu súťažnúprehliadku krátkych a stredometrážnych diel študentov filmových škôl. Svojím programom reflektuje filmovú históriu aj súčasnosť. Po formálnej stránke prináša nielen divácky prístupnejšie, ale aj objavnejšie snímky snažiace sa o posun tradičného filmového jazyka.

Poslaním festivalu v Trenčianskych Tepliciach je prispieť k rozvoju poznania svetovej, no hlavne európskej filmovej kultúry. Slovenskému divákovi chce poskytnúť možnosť priameho zoznámenia sa s dielami ako aj ich tvorcami. IFF Trenčianske Teplice je dôležitou kultúrnou udalosťou, ktorá už takmer štvrť storočia obohacuje kultúrny život nielen v kúpeľnom meste, ale v celom kraji. Podujatie tradične organizované na konci júna je oslavou filmového umenia a zároveň symbolickým odštartovaním letnej sezóny.

Tento rok to bude už 24. krát, čo sa obyvatelia mesta a regiónu, kúpeľní hostia, študenti a fanúšikovia filmu strieborného plátna pred začiatkom letných prázdnin stretnú v Trenčianskych Tepliciach, aby tu vzdali hold filmovému umeniu. K dispozícii na to budú mať tradične nielen kinosály, ale aj množstvo sprievodných podujatí pod holým nebom.

Členovia prezídia

Clenoviaprezidia resize





Organizačný tím


Organizacnytim resize

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.