Maggie má plán (USA 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
maggie ma plan  2Maggie’s Plan
99 minút.
Scenár: Rebecca Miller, Karen Rinaldi. Réžia: Rebecca Miller. Kamera: Sam Levy. Strih: Sabine Hoffman. Hudba: Michael Rohatyn. Účinkujú: Greta Gerwig, Travis Fimmel, Julianne Moore, Ethan Hawke, Bill Hader, Maya Rudolph, Wallace Shawn, Mina Sundwall, Alex Morf, Sue Jean Kim, Kathleen Hanna, Jackson Frazer, Tommy Buck, Fredi Walker-Browne, Monte Greene, Ida Rohatyn, Leetopher Scott a ďalší.
Slovenská premiéra 26. mája 2016
Americká filmová scenáristka a režisérka Rebecca Augusta Millerová (nar. 1962) je dcérou slávneho dramatika a spisovateľa Arthura Millera. Vo svojej neveľmi rozsiahlej filmografii sa zameriava najmä na život žien. Rovnako aj v poradí piatej snímke, romantickej komédii Maggie má plán. Rozpráva prábeh mladej nezávislej Newyorčanky (Greta Gerwig), ktorá chce byť slobodnou matkou. Za otca dieťaťa si vyberie bývalú študentskú známosť (Travis Fimmel), ale zaľúbi sa do profesora antropológie (Ethan Hawke) a rozhodne sa zaňho vydať. Najprv však musí vymyslieť, ako ukončiť jeho doterajšie manželstvo. A po rokoch, keď sa ho nabaží, naplánuje zasa, ako ho vrátiť niekdajšej manželke. Niet nad to mať dobrý životný plán!
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.