Potvora (Dánsko 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

PotvoraEn frygtelig kvinde
Dráma, 86 minút
Scenár: Christian Tafdrup, Mads Tafdrup. Réžia: Chriastian Tafdrup. Kamera: Niels Buchholzer. Strih: Nicolaj Monberg. Hrajú: Anders Juul, Amanda Collin, Rasmus Hammerich, Nicolai Jandorf Klok, Danny Thykær, Carla Mickelborg, Nicklas Søderberg Lundstrøm, Søren Hauch-Fausbøll, Vibeke Hastrup, Heidi Keller, Mads Tafdrup a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. februára 2018
Maria (Amanda Collin) a Rasmus (Anders Juul) sa zoznámia na večierku a ich vzťah naberie veľmi rýchly spád. Maria sa nasťahuje k Rasmusovi a postupne si podmaňuje jeho životný priestor, pretože sú veľmi nevyrovnaný pár. Kým Maria je dominantná a ambiciózna, Rasmus je submisívny a v mysli ešte stále nedospel... Christian Tafdrup nakrútil civilne poňatú drámu podľa scenára, ktorý napísal so svojím bratom Madsom. Snímka zachytáva všetky všedné vzťahovc sitiácie, z ktorých sa rysuje presný portrét dvoch úplne rozdielnych ľudí, ktorých vzájomná príťažlivosť má deštruktívne dôsledky.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.