Všetky prachy sveta (USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Vsetky-prachy-svetaAll the Money in the World
Mysteriózny triler, 135 minút
Scenár: David Scarpa, John Pearson. Réžia: Ridley Scott. Kamera: Dariusz Wolski. Strih: Claire Simpson. Hudba: Daniel Pemberton. Hrajú: Michelle Williams, Mark Wahlberg, Charlie Plummer, Christopher Plummer, Timothy Hutton, Romain Duris, Andreww Buchan, Olivia Grant, Marco Leonardi, Maurizio Lombardi, Teresa Mathoney, Charlie Shotwell, Francesca Inaudi, Mario Opinato, Andrea Piedimonte, Giulio Base, Riccardo De Torrebruna a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. januára 2018
V roku 1973, presne v deň svojich 16. narodenín, v Ríme zmizne John Paul Getty III. (Charlie Plummer), vnuk jedného z najbohatších mužov sveta, ropného magnáta J. Paula Gettyho (Christopher Plummer). O dva dni neskôr jeho matku Gail (Michelle Williams) kontaktujú únoscovia a žiadajú výkupné 17 miliónov dolárov. Ona sama toľko peňazí nikdy nemala, preto jej nezostáva nič iné, len poprosiť o pomoc chlapcovho starého otca. Miliardár je však nemilosrdný a jej žiadosť odmietne. Zúfalá matka sa ho usiluje presvedčiť, že ide o život jej syna, ktorému brutálne ubližujú. Gail sa napokon spojí s Gettyho poradcom Fletcherom Chaseom (Mark Wahlberg), ktorý jej podá pomocnú ruku. Čas beží, únoscovia sú netrpezliví a mladému Paulovi nezostáva veľa času. Podarí sa starého otca presvedčiť, že on jediný môže vnuka zachrániť a dokázať, že láska má predsa len väčšiu hodnotu ako peniaze?
Foto: Forum Film SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.