Vánoční Kameňák (Česká republika 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
vanocni kamenak86 minút.
Scenár: Marcel Bystroň. Réžia a kamera: F. A. Brabec. Strih: Adam Dvořák. Hudba: Marcus Benois Tran. Účinkujú: Václav Vydra, Dana Morávková, Martin Dejdar, Alice Bendová, Hanka Čížková, Vincent Navrátil, Jaroslav Blažek, Kristína Hrušinská, Václav Upír Krejčí, David Gránský, Dagmar Křížová, Štěpánka Fingerhutová a ďalší.
Slovenská premiéra 3. decembra 2015
Oddaní vyznávači ľudových, pikantných a vulgárnych anekdot dostanú pred Vianocami darček v podobe už piateho inscenovaného pásma vtipov Vánoční Kameňák s poriadnou nádielkou nahoty, sprostých slov a sexu. Keď starostovi Pepanovi (Václav Vydra) úrady zakázali projekt zjazdovky s veľkým skokanským mostíkom na hore Říp, rozhodol sa so svojím tajomníkom (Jan Antonín Duchoslav) obrátiť na prezidenta republiky. Lenže ten je večne opitý, takže krajinu vlastne riadi jeho hovorca. Napokon však televízna veštkyňa Kameňákovu predpovie, že mu nehynúcu slávu prinesie zimné klzisko. Do sviatočnej mely se pridá vianočný večierok učiteliek s pánskym striptízom, pátranie po stratenom Kohnovi, inovácia Veselého domu a nájdený pes Chuck Norris.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.